Politici sociale

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Prin trafic de fiinte umane : ? se intelege:,,recrutarea,transportarea,transferarea,adapostirea sau primirea de persone,prin amenintare sau prin utilizarea fortei sau a altor forme de constrangere,prin rapire,inselaciune sau abuz de putere,prin utilizarea unei pozitii vulnerabile,prin darea sau primirea de bani sau beneficii pentru obtinerea consimtamantului unei persoane care are control asupra alteia, in scopul exploatarii".

Exploatarea include cel putin prostitutia(alte forme de exploatare sexuala), munca sau servicii fortate, sclavia sau practici similare sclaviei, servitutea sau prelevarea de organe.

Romania este tara de origine, tranzit si destinatie pentru barbatii, femeile si copiii traficati in special, in scopul muncii fortate precum si pentru femeile si copiii traficati in scopul exploatarii sexuale.Barbati, femei si copii din Romania sunt traficati catre Spania, Italia, Republica Ceha, Grecia, Finlanda, Germania, Marea Britanie, Cipru, Australia, Franta si S.U.A. in scopuri de munca fortata.Femei si copii sunt traficati catre Italia, Spania, Olanda, Marea Britanie, Grecia, Germania, Cipru, Austria si Franta in scopuri de exploatare sexuala.

Romania este o tara-sursa de victime ale traficului de persoane pentru prostitutie si pornografie, insa si pentru munca la negru, mai ales dupa aderarea la UE, iar guvernul Romaniei nu respecta "standardele minime" pentru combaterea fenomenului.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Politici sociale.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
4 263 cuvinte
Nr caractere:
23 631 caractere
Marime:
31.97KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Alte domenii
Tag-uri:
Politici sociale, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Sus!