Împreună pentru o lume mai bună

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Impreuna. Te bucuri impreuna cu ceilalti, lucrezi impreuna cu ceilalti, traiesti impreuna cu ceilalti.Fiecare dintre noi avem nevoie de cineva cu care sa impartasim fericirea si grijile, bucuriile si esecurile, preocuparile si succesele.Si impreuna intotdeauna putem reusi!Prin infiintarea acestui program avem convingerea ca indiferent de etnie,religie sau de dizabilitatile pe care le sufera un tanar,acesta are dreptul la o viata demna, decenta.

- Ideea de la care porneste acest program este aceea de a include toti tinerii cu oportunitati reduse de realizare in societate,cat si invingerea discriminarii si a promovarii unitatii in diversitate.Acronimul pentru acest program este:"IMPREUNA!".

- Scopul acestui proiect este acela de a promova accesul tuturor tinerilor la educatie si la informare,cat si imbunatatirea calitatii vietii tinerilor prin implicarea lor activa in acest program.Prioritatile proiectului sunt acelea de a construi o comunitate cat mai puternica si sa putem furniza servicii sociale pentru toate aceste persoane vulnerabile.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Impreuna pentru o Lume mai Buna.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 168 cuvinte
Nr caractere:
6 734 caractere
Marime:
149.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Alte domenii
Tag-uri:
referat, lume
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Sus!