Gama de ambalaje Tetra Pak

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Tetra Pak reprezinta cea mai completa si atractiva gama de ambalaje pentru produse proaspete: usor de deschis si de utilizat, asigura durata optima de valabilitate produsului alimentar si vizibilitate maxima brandului. Protejeaza gustul si mediul inconjurator.

In Anexa nr. 1 vom regari imagini cu tipurile de ambalaje Tetra Pak.

- Tetra Brik

Tetra Brik inzestreaza industria de lactate cu o solutie de calitate superioara pentru ambalarea laptelui, a produselor ce contin culturi vii (iaurturile) si a produselor probiotice.

Gama Tetra Brik are cinci formate, cele cunoscute dupa forma de caramida - Baseline, Midline, Squareline si Slimline - si formatul complet nou Edge.

Noul Tetra Brik Edge arata diferit si se stivuieste diferit datorita marginii superioare inclinate si pozitiei capacului. Referitor la modul de deschidere, turnare si inchidere, aceasta noua versiune este un ambalaj pentru toata lumea.

Pentru mai multe oportunitati in industria produselor cu distributie in lant frigorific, prelungirea termenului de valabilitate poate fi obtinuta cu tehnologia Extended Shelf Life (ESL). Secretul duratei prelungite de conservare a alimentului sta in tehnologia numita XH (Extended Hygiene - Igiena Extinsa). Aceasta din urma, in combinatie cu solutii de ultima generatie de procesarea a alimentelor si o organizare riguroasa a distributiei lor, asigura succesul in afaceri.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Gama de ambalaje Tetra Pak.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
15 pagini
Imagini extrase:
15 imagini
Nr cuvinte:
2 684 cuvinte
Nr caractere:
14 674 caractere
Marime:
1.68MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Alte domenii
Tag-uri:
Gama de ambalaje Tetra Pak, marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Sus!