Alimente Toxice pentru Organism

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Dictonul dupa care "important nu e ce bagi in gura, ci ce scoti pe gura" a cazut in desuetudine, odata cu aparitia pe piata a produselor alimentare cu o intreaga game de aditivi alinientari, care, chipurile, imbunatatesc calitatea produselor, dar care in realitate nu sunt altceva decat substante chimice deosebit de toxice, ori cancerigene.

Potrivit rapoartelor oganizatiilor internationale, mortalitatea in randul populatiei globului cauzata de consumul alimentelor imbogatite cu substante artificiale se afla pe locul al III-lea, dupa consumul de droguri, medicamente si accidente de circulatie. Consumul indelungat al produselor alimentare aditivate sintetic produce asupra organismului uman un bombardament asupra organelor interne, care provoaca distrugerea sistemului imunitar (acesta ajunge sa produca anticorpi peste masura, folosindu-i impotriva propriului organism), precum si o serie de tumori maligne si benigne.

In Romania cancerul este intr-o crestere alarmanta si se estimeaza ca aceasta afectiune va deveni in scurt timp "boaIa mileniului III", impotriva careia nu exista inca premisele ca se va descoperi un antidot. Deocamdata se banuieste doar ca motivele care-l provoaca sunt poluarea, chimicalele din alimente si stres-ul. Interventiile chirurgicale, folosite astazi intens pentru inlaturarea celulelor canceroase nu fac altceva decat sa mutileaze organismul. Chiar si asa, acesta are mici sorti de izbanda in lupta cu cancerul. Inca de la inceputul materialului de fata, atragem atentia ca nu cerem interzicerea produselor "contaminate" aflate pe piata, ci vrem doar sa-i avizam pe consumatori asupra riscului la care se expun cumparand produse fara a se informa asupra procesului de fabricatie

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Alimente Toxice pentru Organism.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 760 cuvinte
Nr caractere:
10 173 caractere
Marime:
18.32KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Alte domenii
Tag-uri:
organism, toxic
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Sus!