Proiectarea unei Ferme de Vaci

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Orasul Jimbolia se afla situat in partea de vest a Romaniei, la 572 km distanta fata de Bucuresti pe calea ferata si 600 km pe sosea, fiind strabatut de meridianul de 20?38' longitudine estica si de paralela de 45?46' latitudine nordica. In cadrul judetului Timis se afla in extremitatea vestica a acestuia, la 39 km distanta (pe calea ferata) de resedinta acestuia, municipiul Timisoara.

Jimbolia , Asezare geografica si acces in oras

Pe harta Romaniei, orasul Jimbolia formeaza un punct de frontiera pe hotarul apusean al tarii, spre Yugoslavia, intravilanul orasului aflandu-se la o departare de 1-1,5 km de granita. Pe harta, aceasta asezare se prezinta ca si cum orasul ar fi asezat intr-o punga, respectiv un cecum format de acest hotar conventional, care prin urmare,inconjoara orasul din trei parti: la rasarit, la miazazi si la apus, lasandu-l in legatura cu tara numai spre N si NE.

Accesul in Jimbolia se poate face pe sosea, pe drumul national DN59A, fiind amplasat la 43 km de Timisoara, oras resedinta a judetului Timis. Drumul national 59A traverseaza orasul si ajunge in Vama Rutiera Jimbolia.

O alta poarta de acces in Jimbolia este in partea de nord, drumul national 59C care face legatura cu orasul Sannicolau Mare si Vama Cenad, si tot in nord, drumul judetean catre localitatea Lovrin.

Pentru traficul feroviar, Jimbolia este legata de Timisoara printr-o cale ferata in lungime de 39 km. De asemenea, prin Jimbolia, reteaua de cale ferata a Romaniei este conectata la reteaua Yugoslaviei.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiectarea unei Ferme de Vaci.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
5/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
19 pagini
Imagini extrase:
19 imagini
Nr cuvinte:
5 821 cuvinte
Nr caractere:
30 943 caractere
Marime:
101.39KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Agronomie
Tag-uri:
ferma, agronomie
Predat:
la facultate
Materie:
Agronomie
Sus!