Lungimea Sejurului

Extras din proiect:

Statiunea Calimanesti-Caciulata este considerata "perla" statiunilor de pe valea Oltului, datorita peisajelor mirifice ce pot fi admirate in aceasta zona a RomaStatiunea Calimanesti-Caciulata este considerata "perla" statiunilor de pe valea Oltului, datorita peisajelor niei. Din intreaga suprafata a statiunii, aproape jumatate este acoperita de intinsele paduri de foioase si rasinoase. Este o statiune balneoclimaterica care a fost atestata documentar in 1386 si este renumita pe plan international (la recomandarea doctorului Carol Davila, Napoleon al treilea se trata cu apa minerala adusa de la izvoarele de aici). Toate aceste frumuseti pot fi admirate numai vizitand statiunea Calimanesti- Caciulata.

Printre cele mai importante obiective turistice amintim: lantul de manastiri si schituri din zona si imprejurimi (M.Cozia, M. Turnu, M.Stanisoara, Manastirea Dintr-un Lemn,), Castrul Roman, Muntele Cozia (Vf.Cozia-1668 m, cabana Cozia), Parcul National Cozia (unde aveti ocazia de a vedea sprintenele capre negre sau minunata floare de colt), Complexul Muzeal de la Maldaresti, adevarate expozitii de arta populara din Horezu, eleganta portului oltenesc, originalitatea obiectelor lucrate din lemn, maiestria celebrilor olari, covoarele cu motive oltenesti. Toate aceste comori din nordul Olteniei, reprezinta o invitatie la calatorie, la inaltare spirituala si liniste sufleteasca.

Hotel Cozia***.Dotari camere: mobilier modern, baie proprie, TV cablu, minibar, uscator de par, balcon. Facilitati: restaurant, bar, cofetarie, disco, biliard, tenis de masa, baza de tratament cu piscina interioara cu apa termala.

-Turisti vor fi cazati in camere duble, iar totalul sejurului

pentru cuplu de 4 zile si 3 nopti, cu masa inclusa(mic dejun)

este de 960 lei.

-Transportul dus intors pentru 2 persoane este de 142 lei.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Lungimea Sejurului.pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Marime:
756.64KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Agronomie
Tag-uri:
turism, sejur, hotel, statiune
Predat:
la facultate
Materie:
Agronomie
Sus!