Analiza Cost Beneficiu

Previzualizare probleme:

Extras din probleme:

Crearea unui cont de utilizator:

- Pentru a genera un cont de utilizator, apasati butonul "Inregistrare" din pagina de intampinare a aplicatiei si urmati instructiunile din formularul de inscriere. In cadrul sectiunii "Pagina 1: Date de identificare" a prezentului Ghid al utilizatorului, sunt detalii cu privire la modul de completare a datelor solicitate in formularul de inscriere.

- Pentru a incepe sa utilizati aplicatia, la inceputul fiecarei sesiuni de lucru, trebuie sa apasati butonul "Autentificare" din pagina de intampinare a aplicatiei, introducand numele de utilizator si parola create cu ocazia procesului de inregistrare.

- Aplicatia va da posibilitatea de a genera mai multe conturi de utilizator cu datele aceleiasi firme si aceluiasi proiect.

Completarea aplicatiei:

- Datele (cifre, text) in albastru reprezinta completarea manuala a utilizatorului

- Datele (cifre, text) in rosu reprezinta valori fixate prin algoritm, care nu pot fi modificate de catre utilizator

- Datele (cifre, text) in negru reprezinta rezultat generat de algoritmul de calcul al aplicatiei

Butoanele de gestionare a datelor introduse in aplicatie: - Salveaza: apasarea acestui buton conduce la salvarea datelor introduse de catre utilizator pana la acel moment in aplicatie.

o Utilizatorii sunt sfatuiti sa salveze cat mai frecvent datele introduse in cadrul completarii aplicatiei, pentru a evita pierderea datelor introduse. Salvarea datelor nu se face automat.

o Apasarea butonului "Iesire" din meniul principal al aplicatiei nu salveaza automat datele introduse in cadrul sesiunii de lucru, daca nu au fost salvate prin apararea prealabila a butonului "Salveaza" sau, daca e cazul, "Genereaza".

o La proxima autentificare in aplicatie, utilizatorul va vizualiza aplicatia cu datele completate pana la momentul ultimei apasari a butonului "Salveaza" sau, alternativ, varianta initiala nula a aplicatiei, daca inainte de ultima iesire din aplicatie s-a apasat butonul "Genereaza" (functionalitatea sa este descrisa mai jos). - Gestiune: apasarea acestui buton deschide pagina de gestionare a documentelor PDF generate de catre utilizator prin apasarea prealabila a butonului "Genereaza". o Descarca: prin apasarea acestui buton se descarca documentul PDF (salvat anterior pe serverul AM POS CCE), fie pentru vizualizare, fie pentru salvare pe calculatorului utilizatorului. Descarcarea documentului PDF nu afecteaza salvarea documentului PDF pe serverul AM POS CCE - documentele PDF raman salvate pe server si pot fi accesate prin meniul "Gestiune" (descarcate sau resetate in aplicatie) de cate ori se doreste ulterior. o Seteaza: prin apasarea acestui buton, aplicatia este completata automat cu datele din documentul PDF respectiv. Orice modificari ale datelor respective de catre utilizator cu ocazia noii sesiuni de lucru in aplicatie, trebuie salvate ca o noua varianta de lucru (prin apasarea butonului "Genereaza", ale carui functionalitati sunt descrise mai jos). o Exporta: prin apasarea acestui buton se genereaza si descarca un fisier EXCEL care contine datele introduse de utilizator in aplicatie, corespunzatoare documentului PDF respectiv. Utilizatorul poate fie doar vizualiza fie salva fisierul EXCEL pe propriul calculator. Descarcarea fisierului EXCEL poate fi facuta in orice moment si in mod repetat.

- Genereaza: apasarea acestui buton genereaza documentul PDF cu numar unic de inregistrare care semnifica incheierea procesului de introducere de date de catre utilizator pentru toate paginile aplicatiei si efectuarea calculului indicatorilor financiari.

o Acest buton este activ si poate fi utilizat numai in ultima pagina de completare a datelor.

o Apasarea acestui buton salveaza automat datele introduse. Ulterior apasari sale si generarii documentului PDF, aplicatia se reseteaza la valorile nule initiale. Aceasta resetarea a aplicatiei nu inseamna pierderea datelor introduse - daca se doreste reincarcarea datelor introduse si salvate prin apasarea butonului "Genereaza", trebuie apasat butonul "Seteaza" din meniul "Gestiune" descris anterior.

o Documentul PDF generat are un numar unic de inregistrare, care se regaseste pe prima pagina a sa si in numele fisierului.

o Documentul PDF cu datele si calculul care se intentioneaza a se depune in cadrul dosarului cererii de finantare, trebuie tiparit de catre utilizator, nemodificat, si apoi inclus in forma tiparita in cadrul dosarului cererii de finantare.

o Documentul PDF generat este salvat pe server si poate fi accesat de catre utilzator in cadrul sesiunilor ulterioare de lucru in cadrul aplicatiei, prin apasarea butonului "Gestiune" (ale carui functionalitati au fost descrise anterior).

o Odata generat, un document PDF nu mai poate fi modificat. Daca utilizatorul doreste modificare oricarora din datele introduse, pe baza carora s-a generat documentul PDF (cu generarea ulterioara a unui nou document PDF), poate face acest lucru, fara a fi nevoie sa reintroduce toate datele in aplicatie, prin apasarea butonului "Seteaza" din meniul "Gestiune" descris anterior, si urmarirea pasilor descrisi pentru respectivul buton.

o Utilizatorii pot genera mai multe documente PDF, pentru diferite seturi de date si variante de calcul pe care doresc sa le testeze, inclusiv varianta aleasa si depusa in cadrul dosarului cererii de finantare. Cu alte cuvinte, pentru acelasi utilizator, se permite generarea mai multor variante de calul, cu documentele PDF aferente. Utilizatorul poate alegere sa includa in dosarul cererii de finantare oricare din documentele PDF pe care le-a generat pe parcursul utilizarii aplicatiei (dar unul si numai unul din aceste documente PDF). Pentru verificarea integritatii calculului efectuat prin intermediul aplicatiei, va fi luata in considerare numai varianta de calcul depusa de utilizator in dosarul cererii de finantare, in forma tiparita, si salvata pe serverul AM POS CCE sub forma documentului in format PDF cu acelasi numar unic de inregistrare.

Subliniem faptul ca, din acest motiv, nu este suficienta doar salvarea documentului PDF in cadrul aplicatiei, ci este obligatorie si tiparirea si depunerea respectivului document in cadrul dosarului cererii de finantare depus.

Observații:

APLICATIE PENTRU CALCULUL INDICATORILOR FINANCIARI

Descarcă probleme

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Cost Beneficiu.pdf
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pdf
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
49 pagini
Imagini extrase:
49 imagini
Nr cuvinte:
10 144 cuvinte
Nr caractere:
65 308 caractere
Marime:
692.78KB (arhivat)
Publicat de:
Angelica Gheorghita
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Probleme
Domeniu:
Construcții
Tag-uri:
indicatori, financiar, cost, beneficiu
Predat:
Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole , Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti
Specializare:
Constructii civile, industriale si agricole
Materie:
Construcții
Sus!