Publicitate. Pasiunea pentru ciocolata. Heidi România

Previzualizare licența:

Cuprins licența:

1 FISA DE IDENTITATE
1.1 MODUL DE CONSTITUIRE
1.1.1 ELVETIA - PRIMUL PAS
1.2 ISTORIA COMPANIEI
1.2.1 NOUTATI PE PIATA ROMANEASCA
1.3 OBIECTUL DE ACTIVITATE
2 DATE GENERALE
2.1 DIN PUNCTUL DE VEDERE AL ORGANIZARII SI AL FUNCTIONARII
2.2 OBIECTIVE GENERALE
2.2.1 HEIDI ROMANIA PLANUIESTE SA CREASCA
2.2.2 SUCCES IN VANZARI
3 SECVENTA DE DISTRIBUTIE
3.1 MARKETING
4 CONCURENTA
4.1 DIFERENTA DINTRE PRODUSUL NOSTRU SI CEL AL CONCURENTEI
4.2 ATUURILE PRODUSELOR COMPANIEI COMPARATIV CU CELE OFERITE DE CONCURENTA
5 DESCRIEREA PRODUSULUI
6 ISTORIA PRODUSULUI
7 PIATA
8 CONSUMATORII
9 PUBLICITATEA

Extras din licența:

Ciocolata HEIDI isi are inceputurile in inaltimile Alpilor Elvetiei la fabrica de praline Confiseur Laderach AG. In acest loc, timp de doua generatii, se produc praline de cea mai buna calitate, cunoscute in toata lumea.

Heidi Chocolats Suisse S. A. a luat fiinta in Romania in 1994, ca prima companie straina care producea ciocolata, reprezentand una dintre cele mai importante investitii straine pe piata romaneasca, o investitie de la zero. Din 1994 compania si-a dezvoltat in mod constant gama de produse care include praline si produse de sezon mentinand standardele calitatii elvetiene Desi Heidi Chocolats Suisse a inceput abia in 1994 cu construirea fabricii si a intregii infrastructuri, acum o regasim printre cei mai importanti producatori de ciocolata din Romania.

Compania are actionari elvetieni si este si in prezent membru al Confiseur Laderach, cel mai important producator elvetian de specialitati proaspete din ciocolata.

Astazi ciocolata Laederach este prezenta in hoteluri, restaurante si cofetarii din intreaga lume. Heidi Chocolats Suisse S. A. este primul producator strain de ciocolata din Romania, reprezentand una dintre cele mai importante investitii din Romania.

Ne-am dezvoltat si ne dezvoltam continuu, numarul de produse noi create si evolutia cotei de piata fiind doar o parte din lucrurile care au marcat istoria Heidi.

Heidi Chocolats Suisse a intrat pe piata romaneasca in urma cu 10 ani, printr-o investitie de tip greenfield. SC Heidi Chocolats Suisse SA, in calitate de licentiat a incheiat un contract de transfer know-how cu Confiseur Laderach AG, in calitate de licentiator. Aceasta companie mizeaza pe suportul unei companii cu renume, cu experienta pe piata si in dezvoltarea liniilor de productie.

Compania mama, Confiseur Laderach este cel mai important producator elvetian de din ciocolata.

Heidi a avut cote de piata intre 5, 3-7% in ultimii ani si este in prezent lider in segmentul premium.

Compania dispune de o fabrica in comuna Pantelimon, cu o capacitate anuala de productie de 3. 000 de tone, investitiile realizate aici totalizand circa 3 milioane dolari. Heidi detine si o fabrica de lapte la Timisoara, care asigura aceasta materie prima pentru fabrica de langa Bucuresti.

Piata ciocolatei din Romania a trecut in 2001 si 2002 printr-un declin din cauza puterii de cumparare reduse si a orientarii catre produse mici. Compania Heidi Chocolats Suisse SA a consemnat in 2003 o cifra de afaceri de 5, 3 milioane dolari, iar pentru anul viitor a estimat o suma de 6, 2 milioane dolari, a precizat Konrad Hafner, directorul general al companiei, cu prilejul lansarii a trei sortimente de ciocolata din gama Intense, alaturi de cele 23 de produse deja consacrate. Compania, infiintata in 1994 in comuna ilfoveana Pantelimon, a investit in fabrica din aceasta localitate peste trei milioane de dolari si a creat 300 de locuri de munca.

In 2004, producatorul de ciocolata Heidi Chocolats Suisse Romania a detinut o cota de piata de aproximativ 6, 2% ...

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Publicitate. Pasiunea pentru ciocolata. Heidi Romania
    • Cuprins.doc
    • Diploma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2005
Nr fișiere:
2 fisiere
Pagini (total):
44 pagini
Imagini extrase:
58 imagini
Nr cuvinte:
10 913 cuvinte
Nr caractere:
62 573 caractere
Marime:
1005.01KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Litere
Predat:
la facultate din Bucuresti
Materie:
Litere
Sus!