Aspecte privind analiza diagnostic a viabilității economice și manageriale la o societate

Previzualizare licența:

Cuprins licența:

1 DIAGNOSTICAREA VIABILITATII ECONOMICE SI MANAGERIALE
1.1 CARACTERISTICILE TIPOLOGICE ALE FIRMEI
1.2 ANALIZA SITUATIEI ECONOMICO - FINANCIARE
1.3 SISTEMUL DE MANAGEMENT AL FIRMEI
1.4 ANALIZA VIABILITATII ECONOMICE
2 STRATEGIA FIRMEI S. C. XYZ2 S. A.
2.1 FORMULAREA MISIUNII FIRMEI
2.2 CONTURAREA PRINCIPALELOR OPTIUNI STRATEGICE
2.3 DIMENSIONAREA RESURSELOR ALOCATE
2.4 PRECIZAREA TERMENELOR
2.5 STABILIREA AVANTAJULUI COMPETITIV
2.6 ELABORAREA STRATEGIEI
2.7 IMPLEMENTAREA STRATEGIEI
3 REPROIECTAREA MANAGERIALA PE BAZA CENTRELOR DE PROFIT
3.1 REPROIECTAREA SUBSISTEMULUI DECIZIONAL
3.2 REPROIECTAREA SUBSISTEMULUI INFORMATIONAL
3.3 REPROIECTAREA SUBSISTEMULUI METODOLOGIC

Extras din licența:

In regiunea Ploiesti la 1. 01. 1955 lua fiinta Cooperativa Tehnometal prin comasarea a trei unitati din ramura metal si anume: Conducerea unitatii era reprezentata la acea data de un presedinte in persoana d-ului Iotcovici Solomon, un conducator tehnic in persoana d-ului Stan Vasile si un contabil sef in persoana d-ului Ganga Vladimir.

Cooperativa Tehnometal avea in componenta la infiintare 11 sectii de productie, si anume: Sectie cazangerie Sectia mecanica Tabaci Sectia radio-bobinaj Sectia tinichigerie Sectia presaj-nichelaj Sectia mecanica-presaj Sectia lacatuserie Sectia turnatorie Banesti Sectia forjare Mislea Sectia turnatorie Ploiesti.

De la infiintare si pana in prezent, societatea a suferit o serie de modificari de nume, de afilieri si desprinderi.

La data de 15. 01. 1965 Cooperativa Tehnometal Ploiesti in urma deciziei luate de forul tutelar preda toate unitatile de deservire la Cooperativa Decorativa-Ploiesti si preia de la aceasta prin transfer sectiile de deservire, respectiv cele de aprovizionare si colaborare cu intreprinderi industriale.

La aceasta data in cadrul Adunarii Generale a Cooperativei s-a hotarat schimbarea denumirii din Tehnometal in Eleccrisconfinalica Ploiesti.

Dupa aceasta data s-a produs o stabilitate a structurii organizatorice, astfel ca din 14 sectii de productie, cooperativa isi mentine si continua activitatea pana in anul 1979 cu 8 sectii de productie, cand de la sanul societatii s-au desprins Cooperativa Arta Metalului Boldesti Scaieni, apoi 1987 in care a avut loc desprinderea cooperativei Metalul Ploiesti.

Dupa 1989 s-au desprins noi capacitati de productie (unitatile Turnatorie Banesti si Forjare Mislea) constituindu-se in societati private.

In anul 1991, cooperativa Eleccrisconfinalica Ploiesti prin hotararea Adunarii Generale, s-a transformat in Societatea Cooperatista pe Actiuni cu denumirea de CRISCONFIN S.

C. A. PLOIESTI. Ea este inregistrata la Camera de Comert si Industrie a judetului Prahova-Registrul Comertului la nr. J/29/1236/1991 si are codul fiscal nr. R1353256. 1. 2. Obiectul de activitate Profilul societatii este organizat astfel: Producerea de lucrari pentru intreprinderi si institutii Deservirea populatiei cu bunuri de larg consum.

Principalele activitati desfasurate in cadrul firmei pot fi grupate pe mai multe categorii: Constructii metalice diverse (demontabile si nedemontabile) Instalatii de ridicat cu actionare manuala si hidraulica Produse pentru service auto Echipamente pentru dotarea spalatoriilor si curatatoriilor Echipamente pentru protectia muncii Produse din masa plastica si cauciuc Produse turnate din fonta, bronz, alama si aliaje de aluminiu Acoperiri metalice: zincare, cadmiere, cromare si nichelare Acoperiri metalice executate prin vopsire clasica cu uscare in cuptor si prin vopsire in camp electrostatic Lucrari de colaborare cu industria petroliera si petrochimica Lucrari de proiectare in domeniul hidraulic si al recipientilor Reparatii de tinichigerie auto Confectionarea ...

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aspecte privind analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate
    • Cuprins.doc
    • Diploma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2002
Nr fișiere:
2 fisiere
Pagini (total):
58 pagini
Imagini extrase:
61 imagini
Nr cuvinte:
11 512 cuvinte
Nr caractere:
77 453 caractere
Marime:
77.31KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Economie
Predat:
la facultate din Bucuresti
Specializare:
-
Materie:
Economie
Sus!