Comunicarea Internă în Organizații

Previzualizare licența:

Extras din licența:

III Descrierea campaniei de comunicare : "CEO vine in orasul tau"

1. Introducere

2. Descrierea organitiei

3. Analiza situatiei

4. Stabilirea obiectivelor

5. Identificarea categoriilor de public

6. Mesajul campaniei

7. Stabilirea strategiei

8. Fixarea calendarului de lucru si stabilirea bugetului

9. Etapele campaniei:

a. Faza I: Pregatirea participantilor;

b. Faza II: Intalnirea;

c. Faza III: Follow up

10. Evaluarea campaniei

1. Introducere

In luna noiembrie, anul 2013, a avut loc evenimentul Romanian PR Award 2013, editia a XI-a organizat de Forum for International Communication, la JW Marriott. Fiind considerat a fi "[ ] cel mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii de afaceri din Romania" , aceasta competitie a reunit cele mai multe campanii de comunicare de succes care au fost nominalizate pentru urmatoarele categorii: Comunicare corporatista, PR pentru Marketing - Produse si servicii existente, PR pentru Marketing - Produse si servicii noi, Comunicare pentru administrarea crizelor, riscurilor si oportunitatilor, Digital PR, Social Media, Comunicare interna, Reponsabilitate Sociala si dialog cu grupurile co-interesate, Comunicarea proiectelor de mediu, Media Relations, Public Affairs, Advocacy, Lobby, Comunicare Financiara, Organizatii non-guvernamentale. Societate civila, Comunicare in domeniul public, Comunicarea produselor si serviciilor financiare, Comunicarea produselor si serviciilor medicale, Tech PR, Cultura - Arta - Fashion - Sport, Buget, Creativitate, PR In-House Team of the Year, Small Consultancy of the Year, Diplome de Excelenta, PR Agency of the Year, Communicator of the Year, PR Innovator of the Year, Special Award for Outstanding PR Achievemments, Campania Anului.

ING Bank Romania a fost nominalizata la urmatoarele doua categorii:

- Comunicare interna - cu proiectul CEO vine in orasul tau;

- Comunicarea produselor si serviciilor financiare - cu proiectul Economii pentru vise mari.

Campania CEO vine in orasul tau, nominalizata la categoria "Comunicare interna" a fost premiata cu Silver Award for Excellence. Creatorii acestei campanii au fost membrii Departamentului Corporate Communication din cadrul ING Bank Romania, care, in conceperea programului de comunicare, au colaborat cu managerii echipelor de vanzari, ai echipelor de Office Manageri, ai diviziilor de business si cu directorul de Resurse Umane. Conform unui articol publicat pe reteaua de intranet a ING Bank Romania, la data de 25/11/2013, campania a fost selectata din 14 propuneri inscrise in competitie, iar trofeul este cu atat mai important, cu cat campania a fost realizata exclusiv intern.

2. Descrierea organizatiei ING Bank Romania

ING Bank este o companie financiara internationala de origine olandeza care a cunoscut o dezvoltare remarcabila in domeniul financiar, de la calitatea de banca de nisa, pe care o avea in momentul lansarii, in 1994, pana la momentul prezent, cand ocupa pozitia de lider pe piata asigurarilor de viata. ING Bank a fost prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania, dupa anul 1989 si care a continuat sa se dezvolte intr-un ritm accelerat, marindu-si portofoliul de produse cu scopul de a servi toate categoriile de clienti: clienti individuali, companii mici, mijlocii sau mari, institutii sau guverne. Avand in centrul strategiei sale de dezvoltare, ca element principal, ideea de inovatie, ING Bank se poate mandri cu o serie de produse si servicii in premiera pe piata din Romania:

- primul furnizor de servicii bancare electronice - 1995

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Comunicarea Interna in Organizatii.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
21 pagini
Imagini extrase:
21 imagini
Nr cuvinte:
7 114 cuvinte
Nr caractere:
38 526 caractere
Marime:
40.17KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Comunicare
Tag-uri:
institutie, finante, dezvoltare
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!