Gestiunea personalului unității în cadrul unui sistem informatic

Previzualizare licența:

Cuprins licența:

1 LIMBAJE DE PROGRAMARE FOLOSITE
1.1 HTML
1.2 INGLOBAREA INSTRUCTIUNILOR JAVASCRIPT IN HTML
1.3 CSS
1.4 PHP
1.4.1 SCRIEREA SCRIPTURILOR PHP
1.5 BAZE DE DATE
1.5.1 ELEMENTE DE TEORIA BAZELOR DE DATE
2 CONFIGURAREA SERVER - ULUI
2.1 INSTALAREA SI CONFIGURAEA SERVER - ULUI WEB (IIS)
2.2 INSTALAREA SI CONFIGURAREA PHP - ULUI
2.3 INSTALAREA SI PORNIREA SERVERULUI DE BAZE DE DATE (MICROSOFT SQL SERVER 2000)
3 MODUL DE ADMINISTRARE AL SITE - ULUI
3.1 ADMINISTRAREA PERSONALULUI UNITATII
3.2 ADMINISTRAREA STATULUI
3.3 GENERARE DE RAPOARTE
4 ANEXE

Extras din licența:

Aceasta aplicatie este destinata persoanelor care administreaza la serviciul personal. Interfata grafica permite o usoara utilizare a meniurilor si a butoanelor prin folosirea mouse-ului si a tastaturii.

partea de administrare - cu ajutorul acestei componente administratorul site-ului interactiona cu baza de date cu ajutorul unei interfete user friendly. Un utilizator poate avea doua statuturi diferite in cadrul site-ului si anume, cel de simplu vizitator (membru obisnuit) si cel de membru al site-ului (membru[Personal]). Statutul de membru obisnuit se poate obtine prin inregistrarea unui utilizator de catre administrator, avand dreptul de vizualizare a datelor personale.

Statutul de membru [Personal] se poate obtine doar de catre persoanele care lucreaza la personal, prin inregistrarea unui utilizator de catre administrator, avand dreptul sa vizualizeze datele intregului personal. Statutul de administrator este setat implicit, inserat in baza de date cu ajutorul Enterprise Manager, si nu poate fi modificat decat daca se intra in baza de date si se modifica userul si parola, sau daca se doreste adaugarea altui utilizator cu drepturi de administrator.

Administratorul are dreptul de a Schimba datele din site, adica el poate sa editeze fiecare pagina de informatie. Aplicatia incepe cu pagina de mai jos care contine link-uri catre cele doua parti ale lucrarii: Vizualizare si Administrare. Daca apasati butonul Vizualizare aveti posibilitatea sa vizualizati persoanele din unitate, dupa mai multe criterii, iar daca apasati butonul Administrare puteti sa administrati personele din unitate. Administrarea se face numai de catre persoanele cu acest drept.

Pagina care se incarca la apasarea butonului de Administrare din pagina de mai sus este urmatoarea. In aceasta pagina va trebui sa introduceti contul de administrator si parola alocata pentru contul respectiv, dupa care apasati butonul Login. Daca datele pe care le introduceti sunt valide puteti sa treceti la urmatoarea pagina, astfel contul nu este valid si nu aveti dreptul sa administrati personalul unitatii.

CAPITOLUL I 1. Limbaje de programare folosite 1. 1. HTML HTML sau HyperText Markup Language este, asa cum o sugereaza si definitia, un limbaj de marcare pentru hypertext. Inainte de a vedea ce este cu acest limbaj de marcare, sa vedem la ce se refera termenul de hypertext. Ei bine, Hipertext se refera la modalitatea in care se fac legaturile intre diferite documente HTML. In fapt, hipertext trebuie inteles ca un text mai profund decat un text normal. De exemplu, o pagina de hypertext nu este doar o simpla pagina de text, asa cum ai fi tentat sa crezi la prima vedere. Hypertext inseamna ca orice cuvant, fraza, imagine sau alt element al documentului vazut de un utilizator (client) poate face referinta la un alt document, ceea ce usureaza mult navigarea intre multiple documente sau chiar in interiorul documentului insusi. Structurarea riguroasa a documentelor permite convertirea acestora dintr-un ...

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Gestiunea personalului unitatii in cadrul unui sistem informatic
    • Cuprins.doc
    • Diploma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2000
Nr fișiere:
2 fisiere
Pagini (total):
184 pagini
Imagini extrase:
136 imagini
Nr cuvinte:
33 677 cuvinte
Nr caractere:
207 822 caractere
Marime:
6.34MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Calculatoare
Predat:
la facultate din Bucuresti
Materie:
Calculatoare
Sus!