Aspecte particulare ale unui curs virtual de Dreamweaver

Previzualizare licența:

Cuprins licența:

1 INTRODUCERE. APLICATII MULTIMEDIA PENTRU INTERNET
2 ELEMENTE DE HTML, JAVASCRIPT, DHTML, XML
2.1 HTML
2.2 JAVASCRIPT
2.3 DHTML
2.4 XML
3 PACHETE MACROMEDIA. DESCRIERE DREAMWEAVER
4 APLICATIE
5 CONCLUZII
6 BIBLIOGRAFIE

Extras din licența:

Proiectul intitulat Curs virtual de Dreamweaver, realizata intr-o combinatie de HTML (HyperText Markup Language) si DHTML (Dynamic HTML) ce reprezinta o colectie de pagini de Web care pune la dispozitia oricarui utilizator doua functiuni importante: Invatarea acestui program constitue un avantaj in realizarea mai rapida a paginilor si siturilor Web.

Chiar de la aparitia sa Macromedia Dreamweaver a avut un real success la care nimeni nu se astepta. Pentru a folosi Dreamweaver 4 trebuie sa invatam limbajul HTML.

Cu ajutorul lui Dreamweaver 4 nu mai este necesar sa mai scrim liniile de program deoarece acestea se pot scrie doar cu un simplu clic pe pictograma si aceasta va aparea automat fara a mai srie codul in HTML.

Dreamweaver este un generator HTML de tip WYSIWYG (What You See Is What You Get). Aceasta inseamna ca, daca efectuati o modificare pe ecran in interiorul programului, rezultatele acestora vor fi afisate instantaneu. Prin contrast, daca ar fi fost necesar sa scrieti manual liniile de program HTML, ar fi trebuit sa examinati programul in interiorul unui browser Web pentru a vedea rezultatele. Raspunsul imediat al unui mediu de proiectare mobil, precum Dreamweaver, mareste considerabil fluxul activitatii, deoarece puteti vedea imediat, in timpul lucrului, daca va plac sau nu rezultatele obtinute.

Daca se descrie Internet-ul unui grup de persoane cu formare si interese in domeniul educational, se poate prezenta ca cel mai mare, complet si complex instrument de invatare din lume. Prin Internet se pot gasi resurse de cunostinte care permit studierea oricarei discipline. In plus, se poate comunica rapid si eficient cu alte persoane interesate in aceeasi disciplina. Profesori, studenti, educatori pot sa-si impartaseasca ideile imediat, in ciuda distantelor foarte mari.

Pentru conducatorii industriei si comertului, Internetul reprezinta accesul la o comunitate foarte educata si cu perspective, care are venituri mai mari decat media. Chiar daca cu membrii acestei comunitati nu se pot face direct afaceri, ei pot oferi informatii despre cum gandesc, ce fac in timpul liber, cum vad viitorul. Toate acestea pot avea o influenta directa asupra produselor si planurilor de marketing.

In toate aceste descrieri este o tema care se repeta comunitatea Internet si instrumentul care este Internet.

Acesti doi termeni sunt cei mai potriviti pentru a descrie ce reprezinta Internet.

Este un nou mod de a vedea o comunitate, o comunitate vasta si larg dispersata, cu multi membri. Fiecare membru poate cauta sa atinga diferite scopuri prin diferite mijloace, dar fiecare foloseste instrumentele oferite de Internet pentru a usura cresterea si dezvoltarea lor.

Cap. 2 Elemente de HTML, JavaScript, DHTML, XML Ce este HTML?

Unul din primele elemente fundamentale ale WWW (World Wide Web) este HTML (Hypertext Markup Language), care descrie formatul primar in care documentele sunt distribuite si vazute pe Web.

Multe din trasaturile lui, cum ar fi independenta fata de ...

Bibliografie:

DAVE TAYLOR - "CREAREA PAGINILOR WEB CU HTML 4. 0"

GARO GREEN, LYNDA WEINMAN - "MACROMEDIA DREAMWEAVER 4"

NICU BAZDOACA - "NOTITE DE CURS HTML"

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aspecte particulare ale unui curs virtual de Dreamweaver
    • Anexe
      • Prezentare.ppt
    • Bibliografie.doc
    • Cuprins.doc
    • Diploma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc, ppt
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2003
Nr fișiere:
4 fisiere
Pagini (total):
66 pagini
Imagini extrase:
83 imagini
Nr cuvinte:
14 703 cuvinte
Nr caractere:
76 463 caractere
Marime:
1.44MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Calculatoare
Predat:
la facultate din Craiova
Materie:
Calculatoare
Sus!