Studierea Mediului Integrat de Dezvoltare

Previzualizare laborator:

Extras din laborator:

Lucrarea Nr.1

Tema: Studierea mediului integrat de dezvoltare C#.

Scopul: Studierea mediului integrat de programare C#.

Indicaţii teoretice: Exerciţiile de programare în C# se efectuează în formă de proiecte; de obicei pentru fiecare programă aparte se creează proiectul său. Proiectul prezintă un set de fişiere, care se folosesc pentru crearea unei programe.

Înşişi programele se plasează în spaţii de lucru (workspaces), la care un spaţiu de lucru poate conţine câteva proiecte. Toate proiectele create de noi vor avea propriile sale spaţii libere. Totuşi este necesar de ţinut minte că noi lucrăm în spaţiul de lucru C#, iar proiectul îi aparţine lui.

Pentru crearea unui fişier cu text iniţial şi vom urma următorii paşi:

1. Executăm comanda File > New, şi apoi trecem la fişa Files.

2. Alegem din listă linia Text File şi introduceţi numele fişierului, first.txt de exemplu, în câmpul de text File name.

3. Pentru a adăuga acest fişier în proiect trebuie ca fanionul Add to project a fost setat. Apoi tastaţi OK.

Mediul C# constă din trei ferestre de bază: în stânga este plasată fereastra de vizualizare (Class View, File View). În dreapta ei se află fereastra redactor, în care are loc redactarea documentelor. Jos este amplasată fereastra rezultatelor la Build, Debug şi Find in Files.

În fereastra de vizualizare se extrage structura comună a proiectului, însă prezentarea ei concretă depinde de itemul ales – ClassView sau FileView. De obicei în el lucrează redactorul de text sau alte redactoare, cum ar fi redactorul de meniuri sau de ferestre de dialog. În fereastra rezultatelor din partea de jos se extrag informaţiile despre mersul compilării programelor. În afară de aceasta, această fereastră se foloseşte şi pentru vindecarea altor ţinte.

CPB.2151.14.LP01.

Studierea mediului integrat de dezvoltare C#.

C # (pronunţat / si ː ʃɑrp / vezi ascuţit ) este un multi-paradigmă limbaj de programare care să cuprindă imperativ , declarativ , funcţionale, generic , orientate-obiect ( clasa bazate ), şi componente orientate spre discipline de programare. Acesta a fost dezvoltat de Microsoft în cadrul NET iniţiativa şi mai târziu a aprobat ca un standard de ECMA (ECMA-334) şi ISO (ISO / IEC 23270). C # este una dintre limbile de programare proiectat pentru limbajul comun de infrastructură

C # este destinat a fi un simplu, modern, cu scop general, limbajul de programare orientat-obiect. Echipa sa de dezvoltare este condus de Anders Hejlsberg Cea mai recentă versiune este C # 4.0 , care a fost lansat pe 12 aprilie 2010

Denumirea

Numele "ascuţite C" a fost inspirat de notaţie muzicală în care un ascuţit indică faptul că nota de scris ar trebui să fie făcut un semiton mai mare în teren Acest lucru este similar cu numele limbii de C + + , unde "+ +" indică faptul că o variabilă ar trebui să fie creşte cu 1.

Datorită limitărilor tehnice de afişare (fonturi standard, browsere, etc), precum şi faptul că simbolul ascuţite nu este prezent pe tastatură standard, numărul semn a fost ales pentru a reprezenta simbolul ascuţite în numele scris al limbajului de programare. Această convenţie se reflectă în ECMA-334 C # Language Specification. Cu toate acestea, atunci când este practic să facă acest lucru (de exemplu, în publicitate sau în caseta de artă , Microsoft utilizează muzical simbolul destinate.

"Ascuţite" sufix a fost folosit de un număr de alte limbi NET. Care sunt variantele de limbi existente, inclusiv J # (o limbă. NET, de asemenea, proiectat de Microsoft, care este derivat de la Java 1.1), A # (de la Ada ), şi funcţional F # Punerea în aplicare iniţială a Eiffel pentru NET. Eiffel a fost numit #, un nume, deoarece retras din plin Eiffel limba este acum suportat. Sufixul a fost de asemenea folosit pentru biblioteci , cum ar fi Gtk # (un NET. înveliş pentru GTK + şi alte GNOME biblioteci), cacao # (un înveliş pentru Cacao ) şi Qt # (o limbă. NET obligatoriu pentru toolkit-ul Qt ).

Codul comentarii

C # utilizeaza un dublu slash ( / / ) pentru a indica restul liniei este un comentariu Acest lucru este moştenit de la C + +

publice de clasa Foo

/ / un comentariu

public static void Bar ( int firstParam ) { } / / De asemenea, un comentariu

-Line comentarii Multi poate fi indicat printr-un slash de pornire / asterisc ( / * ) şi asterisc se încheie / slash ( * / ). Acest lucru este moştenit de la standard C

publice de clasa Fo

/ * A-Line comentariu Multi * /

public static void Bar ( int firstParam ) { }

Studierea mediului integrat de dezvoltare C#.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Studierea Mediului Integrat de Dezvoltare
    • LP01.doc
    • Lp06.doc
    • lp13.doc
    • lucrarea 11.doc
    • Lucrarea nr 10.doc
    • lucrarea nr 8.doc
    • lucrarea nr2.doc
    • lucrarea nr3.doc
    • lucrarea nr4.doc
    • lucrarea nr5.doc
    • lucrarea nr7.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
11 fisiere
Pagini (total):
22 pagini
Imagini extrase:
20 imagini
Nr cuvinte:
3 447 cuvinte
Nr caractere:
21 374 caractere
Marime:
685.23KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Laborator
Domeniu:
Limbaje de Programare
Predat:
la facultate
Materie:
Limbaje de Programare
Sus!