Eseu de carieră

Previzualizare eseu:

Extras din eseu:

Motivul final pentru studierea vanzarii directe este ca aceasta ofera si oportunitati interesante si locuri de munca recompensate. In prezent mai mult de 7 milioane de oameni in SUA lucreaza in posturi de vanzari. Pozitiile agentilor de vanzari sunt schimbatoare. Ei pot furniza baza pentru promovarea pozitiilor manageriale in firma sau lansarea de noi afaceri.

Multi oameni nu vor sa petreaca multe ore la birou, avand un program stereotip. Prefera sa fie afara, sa circule, sa intalneasca oameni noi si sa rezolve diferite probleme. In mod obisnuit, vanzarea include aceste lucruri si satisface interesele oamenilor. Multe din aceste contacte implica provocari, noi

experiente.

Vanzarile ofera de asemenea o anume libertate si flexibilitate; nu este o profesie al carei program incepe la ora 9 si se termina la ora 17. Multi agenti de vanzari decid cum sa-si petreaca timpul; nu este nevoie sa raporteze. Ei au libertatea de a determina ce vor face in cursul zilei, decid ce clienti sa contacteze telefonic si cand sa faca munca de birou. In acelsi timp, este posibil ca intr-o zi sa fie necesara alocarea unui numar mai mare de ore decat in alte zile.

Din cauza acestei libertati, agentii de vanzari se aseamana cu antreprenorii

independenti.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Eseu de Cariera.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
622 cuvinte
Nr caractere:
2 817 caractere
Marime:
9.70KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Eseu
Materie:
Contabilitate
Tag-uri:
vanzari, flexibilitate
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!