Tehnologia Preparării și Servirii Produsului Cornuri cu Finetti

Previzualizare atestat:

Extras din atestat:

Industria alimentara a secolului nostru a cunoscut o dezvoltare importanta, o dezvoltare multidisciplinara, foarte diversa datorita evolutiei societatii, datorita formarii si educarii consumatorilor.

Gradul de cultura, cresterea vitezei de circulatie a informatiilor au determinat constientizarea importantei alimentatiei corecte asupra sanatatii organismului, prevenirea bolilor de malnutritie, eradicarea bolilor digestive prin alimentatie rationala corecta, cresterea imunitatii organismului si nu in ultimul rand prevenirea stresului , boala epocii moderne.

Cresterea gradului de cultura si civilizatie au determinat in acelasi timp rafinarea gusturilor consumatorilor, cu consecinte directe asupra orientarii sortimentale a productiei unitatilor din industria alimentara indiferent daca productia acestora se adreseaza unui mic segment de consumatori de produse traditionale sau vorbim despre productia de masa.

Studiile de piata au demonstrat necesitatea orientarii in aceasi masura spre aspectul calitativ cat si cantitativ deoarece evolutiile sunt diverse in functie de diferiti factori care tin de regiune, traditie si sezon

Evolutia cerintelor si a gusturilor clientilor, pe de alta parte aparitia de materii prime si auxiliare intr-o gama sortimentala foarte variata au determinat o explozie de produse noi pe piata de consum. In ultima decada retetele de fabricatie ale produselor noi au in vedere tendintele religioase ale consumatorilor si a cea ce a adus la fabricarea de produse de post, dar in cea mai mare masura compozitia produselor noi tine seama la fabricarea produselor dietetice.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnologia Prepararii si Servirii Produsului Cornuri cu Finetti.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
10/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
53 pagini
Imagini extrase:
53 imagini
Nr cuvinte:
7 873 cuvinte
Nr caractere:
42 674 caractere
Marime:
3.73MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Turism și Alimentație
Tag-uri:
tehnologie, corn
Predat:
la liceu
Sus!