Decorațiuni florale utilizate în unitățile de alimentație publică

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

Argument 3
Capitolul I Realizarea decoratiunilor florale 4
1.1. Cerinte pentru realizarea decoratiunilor florale 4
1.2. Pregatirea realizarii decoratiunilor florale 6
1.3. Recomandari pentru alegerea florilor 7
Capitolul II Decoratiuni florale 8
2.1. Executarea decoratiunilor florale 8
2.2. Materiale pentru decoruri florale 10
2.3. Tipuri de decoratiuni florale 12
Prezentarea firmei Casa Cochet 20
Bibliografie 26
Anexe 27

Extras din atestat:

Aranjarea spatiilor de servire, saloane restaurant, baruri, sali pentru cokteiluri si receptii, poate fi definita ca actiunea de pregatire, verificare, punere la locul cuvenit a intregului mobilier si inventar pentru servire si de lucru din spatiile respective, pentru a da saloanelor un aspect cat mai placut si pentru a asigura conditii optime servirii efective a clientilor.

In afara obiectelor de servire absolut necesare consumarii preparatelor si bauturilor, pe masa mai sunt asezate si obiectele pentru decorarea mesei, care se aduc in numar mare sau mai mic in functie de numarul si specificul meselor. Astfel, in mod obisnuit, se aseaza pe fiecare masa sau la un anumit numar de mese cate o vaza cu flori proaspete care se pun in mijlocul mesei. La mese festive (banchete, receptii etc) se monteaza gasprouri cu flori si se mai poate scrie cu petalele florilor sau din frunze, o urare: ,,La multi ani", ,,Bine ati venit".

Florile au exprimat intotdeauna sentimente alese si din acest motiv cei care lucreaza in domeniul serviciilor publice cauta cele mai adecvate solutii ca prin estetica si varietatea florilor sa creeze o ambianta cat mai placuta, de intimitate, destindere si reconfortare pentru clienti.

Decorarea meselor si a saloanelor cu flori si plante ornamentale a devenit o cerinta daca tinem cont de faptul ca florile si omul isi impletesc zilnic existenta, combinarea culorilor, a formelor si parfumurilor incanta, relaxeaza si da senzatia de implinire sufleteasca.

Preocuparea oamenilor pentru aranjarea florilor a devenit in zilele noastre o adevarata arta, interesul pentru flori crscand o data cu dezvoltarea societatii. O peluza cu flori in fata unitatii, o jardiniera pe terasa sau un buchet armonios intr-o glastra ori vaza pe mesele din restaurant contribuie la realizarea unei atmosfere placute.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Decoratiuni Florale Utilizate in Unitatile de Alimentatie Publica.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
35 pagini
Imagini extrase:
35 imagini
Nr cuvinte:
7 051 cuvinte
Nr caractere:
38 631 caractere
Marime:
7.08MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Turism și Alimentație
Tag-uri:
Alimentatie, turism
Predat:
la liceu
Profesorului:
Eugenia Niculescu
Sus!