Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

ARGUMENT 2
CAPITOLUL I. INTRODUCERE 4
CAPITOLUL II. BARA DE INSTRUMENTE STANDARD DIN POWER POINT 5
CAPITULUL III. PROIECTAREA UNEI PREZENTARI 8
2.1 CREAREA UNEI PREZENTARI 10
2.2 SALVAREA UNEI PREZENTARI 10
2.3 CAUTAREA UNEI PREZENTARI 11
2.4 CREAREA UNEI PREZENTARI DUPLICATE (Default) 11
2.5 INTRODUCEREA ILUSTRTIILOR ARTISTICE IN DIAPOZITIVE 11
2.6 INTRODUCEREA GRAFICELOR 14
2.7 Cronometrarea unei prezentari 16
2.8 FINISAREA UNEI PREZENTARI 16
2.9 INCHIDEREA UNEI PREZENTARI 17
BIBLIOGRAFIE 27

Extras din atestat:

Tema proiectului meu ,,Soft pentru tehnoredactarea desenelor si imaginilor in vederea realizarii de prezentri, PowerPoint" face parte integranta din domeniul pregatirii mele profesionale pentru meseria de tehnician operator procesare text imagine.

In cei patru ani de studiu am abordat intreaga gama de module de pregatire in domeniu insa cel mai mult m-a atras modulul 2 care are o larga aplicabilitate in domeniul procesarii textului si a imaginii. In cadrul elaborarii proiectului meu a trebuit sa-mi extind aria de cunostinte studiind bibliografia recomandata de coordonator, fapt ce imi permite o pregatire profesionala mai buna, proiectul meu avand aplicabilitate in multe domenii ale operatorului pe calculator.

PowerPoint este un produs software din pachetul Microsoft Office, destinat muncii de birou. PowerPoint realizeaza prezentari de diapozitive pe ecranul monitorului, cu diferite efecte de tranzitie de la un diapozitiv la altul sau de aparitie a obiectelor (texte, imagini, grafice, tabele, sunete etc.) in cadrul diapozitivelor.

Tema aleasa este structurata in capitole abordate separat ca parti distincte.

Contributia personala privind elaborarea proiectului consta in selectarea informatiilor tehnice/practice si teoretice specifice specializarii, structurarea pe capitole a acestora. Lucrarea prezinta in mod sintetic si actualizat sub forma unor scheme principalele aspecte, importanta, rolul, identificarea metodelor de prelucrare a imaginilor.

In elaborarea lucrarii am folosit cunostinte tehnice/teoretice asimilate la diferite obiecte de invatamant studiate in anii de liceu: informatica, module, discipline de specialitate si laboratoare practice.

In partea finala a lucrarii am specificat bibliografia utilizata.

In etapa actuala de dezvoltare a societatii romanesti, aproape ca nu exista domeniu al activitatii economico-sociale in care sa nu se foloseasca instalatii si aparate electrice si electronice. Larga raspandire a acestora precum si perfectionarea si diversificarea lor necesita un nivel de pregatire cat mai ridicat pentru a fi capabil sa raspunda cerintelor impuse de dezvoltarea stiintei si tehnicii contemporane.

In scopul asigurarii unei activitati cat mai eficiente in vederea realizarii unor produse si servicii fiabile, participarea la procesul economic in economia de piata trebuie sa aiba in vedere calitatea sa de calificat dar si de om moral.

Proiectul meu poate constitui baza de studiu pentru colegii mei din anii mai mici din acest domeniu de pregatire intrucat el va face parte din fondul de carte al bibliotecii Colegiul Tehnic ,,Transilvania" din Deva.

CAPITOLUL I. Introducere

PowerPoint este un produs software din pachetul Microsoft Office, destinat muncii de birou. PowerPoint realizeaza prezentari de diapozitive pe ecranul monitorului, cu diferite efecte de tranzitie de la un diapozitiv la altul sau de aparitie a obiectelor (texte, imagini, grafice, tabele, sunete etc.) in cadrul diapozitivelor. Acestea pot fi proiectate pe un perete alb, daca dispuneti de un retroproiector conectabil la un calculator personal. Aceste lucruri se stiu, de cele mai multe ori, de catre toti, iar Power Point se foloseste cu succes la multe simpozioane, sesiuni de referate si comunicari, cursuri universitare, sustineri de teze de doctorat si altele.

Astfel, in Power Point se pot crea documente electronice de tip hipertext, ca cele din Internet. Iar ceea ce ii da lui Power Point o adevarata putere este mediul de programare Visual Basic pentru aplicatii (VBA), care il insoteste si care permite realizarea de adevarate aplicatii Windows, cu intrari si iesiri de date de la utilizator, cu calcule si decizii. Visual Basic pentru aplicatii transforma Power Point intr-un mediu de dezvoltare

Bibliografie:

1. Microsoft Power Point Windows 2000

2. www.terora.ro

3. ECDL -Permis European de Conducere a Computerului - Prezentari PowerPoint

4. Microsoft Office 2003, Steve Johnson, Teora

5. Microsoft Office 2003 6 in 1, Joe Hobroken, Teora

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Microsoft power point.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
10/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
27 pagini
Imagini extrase:
27 imagini
Nr cuvinte:
4 155 cuvinte
Nr caractere:
21 716 caractere
Marime:
3.15MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
TIC (Tehnologia Informației și Comunicării)
Tag-uri:
procesor de texte, grafice, imagini
Predat:
la liceu
Profil:
Real
Specializare:
Matematică–informatică
Profesorului:
Herta Steluta
Sus!