Site parfumuri

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

1.Introducere 2
1.1 Istoria parfumului 3
2. Generalități despre limbajul HTML 4
2.1 Avantajele folosirii Flash-ului pe web 9
2.2 Dezavantaje ale utilizării Flash-ului 11
3. Cerințe hardware și software 13
4. Structura și conținutul proiectului 13
5.Bibliografie 18

Extras din atestat:

Lucrarea de față are ca temă prezentarea principalelor mărci de parfumuri :

1)Bvlgari

2)Calvin Klein

3)Christian Dior

4)Diesel

5)Dolce & Gabbana

6)Giorgio Armani

7)Givenchy Gucci

8)Hugo Boss

9)Kenzo

10)Lacoste

11)Paco Rabanne

Aplicația a fost realizată în cea mai mare parte în limbajul HTML, prin programare direct în cod sursă (scrierea liniilor de comandă).

1.1 Istoria parfumului

Parfumurile au fascinat dintotdeauna, fiind considerate nu doar un lux necesar, ci și un simbol al civilizației, o artă ai cărei maeștri erau respectați și aproape temuți, fiind văzuți în Antichitate ca deținători ai tainelor zeilor, iar mai apoi, în Evul Mediu, devenind nu doar parfumieri, ci și alchimiști și magi. Epoca modernă și contemporană îi transformă pe parfumieri în specialiști foarte căutați și 'vânați' de marile case producătoare, un adevărat profesionist fiind foarte greu de pregătit și păstrat, într-o lume în care concurența este deosebit de puternică.

Cele mai vechi parfumuri din lume au fost descoperite pe insula cunoscută mitic ca fiind locul de naștere al Afroditei, zeița greacă a dragostei și a frumuseții. Descoperite pe insula mediteraneana Cipru în 2003, parfumurile datează de mai mult de 4000 de ani.

Fascinanta istorie a parfumurilor începe, potrivit cercetătorilor, înca din preistorie. S-au gasit destule dovezi care susțin această teorie, de la urme de uleiuri aromatice la vase care conțineau esențe extrase din plante si flori, așa că se poate spune că istoria parfumurilor este la fel de veche precum cea a umanității.

Numele de parfum provine dintr-un ritual, prin excelență religios - arderea tămâilor - cu răspândire mondială și cu o semnificație originală tulburatoare: per fumum, prin fum către divinități.

În Mesopotamia, parfumul era folosit ca semn al nobleții. În timp însă, parfumul folosit zilnic devine simbol al dezvoltării și al civilizației. Descoperirile arheologice din Mesopotamia arată că industria cosmeticelor se dezvoltase cu adevarat, tablițele cu inscripții reprezentând în zilele noastre o primă sursă de informare.

Ulterior, moda parfumului a fost preluată și în Egipt. Aici parfumul era folosit doar în ceremoniile religioase și în ritualurile funerare. Dupa inventarea sticlei, aceasta a început să fie folosită ca recipient pentru parfum. Moda sticlei a fost transmisă până în Grecia. În Egiptul Antic s-a dezvoltat una dintre cele mai impresionante industrii cosmetice din acele vremuri, iar parfumurile jucau un rol esențial.

In loc de a folosi pur și simplu miresmele și aromele, Islamul a transformat această modă într-o artă impresionantă și ulterior într-o industrie, care depășea tot ce se mai făcuse până atunci. Având acces mai ușor și mai ieftin la materiile prime necesare, inclusiv florile și mirodeniile rare, precum și o fortă de munca specializată, cu numeroși parfumieri care au învățat repede tainele acestei arte, lumea islamică s-a dovedit un producător redutabil. În scurt timp, lumea nu mai vorbea de aromele și miresmele create în imperiul roman, ci de parfumurile vrăjite ale arabilor.

2. Generalități despre limbajul HTML

Apariţia internetului nu poate fi atribuită unei singure persoane. Tehonologia ce stă la baza internetului este atât de complexă şi în continuă schimbare încât este mai mult decât evident că o serie de persoane şi-au adus aportul la această invenţie care a schimbat cu totul lumea în care trăim.

Internetul este rezultatul muncii a zeci de cercetători, programatori şi ingineri

Bibliografie:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Dreamweaver

http://ro.wikipedia.org/wiki/Adobe_Flash

http://www.parfumuriok.net/

http://www.parfumania.ro/

http://www.parfumeria.ro/

http://www.esente.ro/

http://www.parfumuri-romania.ro/

Lewis, Tom; (2002), "HTML for the web", 2002 Ed. OceanPress.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Site parfumuri.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
19 pagini
Imagini extrase:
19 imagini
Nr cuvinte:
4 124 cuvinte
Nr caractere:
22 492 caractere
Marime:
1.49MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Informatică
Predat:
la liceu
Profil:
Real
Sus!