Istoria apiculturii

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

DESCRIEREA TEMEI 2
DOCUMENTATIE DE UTILIZARE 3
HARTA SITE-ULUI 9
LIMBAJUL HTML 10
ALTE TEHNOLOGI FOLOSITE 23
BIBLIOGRAFIE 24

Extras din atestat:

Descrierea temei

Apicultura (din lat. apis care inseamna albina) este o ramura a zootehniei care studiaza biologia si tehnologia cresterii si exploatarii albinelor, in scopul obtinerii de productii apicole ridicate si a sporirii productiei de seminte la plantele agricole entomofile. Datorita particularitatilor biologice specifice, albinele furnizeaza omului importante produse, iar prin actiunea de polenizare incrucisata a plantelor entomofile asigura insemnate sporuri de productie la multe culturi agricole.

Website-ul proiectat este dedicat oamenilor care doresc sa cunoasca mai multe despre tema apiculturii, continand un test, prezentarea apiculturii morderne si antice impreuna cu ghidul necesar unui incepator in acest domeniu.

Documentatie de utilizare

Pentru inceput, aceasta aplicatie functioneaza optim in Google Chrome 27, Mozilla Firefox 35, Opera 31, Safari 10.1 sau versiuni mai recente ale acestor browsere. Se poate folosi si Internet Explorer 9, insa exista posibilitatea ca butoanele sa nu se afiseze corect, desi functionalitatea lor va ramane intacta.

Rezolutiile minime optime ale ecranului pentru acest soft sunt 1366x768. Aplicatia functioneaza si la rezolutii mai mici, pe dispozitivele mobile.

Aceasta aplicatie functioneaza pe mai multe platforme, precum Windows, Unix, OS X, Android, iOS sau Windows Phone.

Pentru a accesa aplicatia, utilizatorul trebuie sa dea dublu-click pe fisierul index.html din folderul Istoria Apiculturii.

Deschiderea fisierului deschide un nou tab in browser-ul principal al calculatorului.

Alina, ghidul nostru, isi face aparitia prezentandu-se. De asemenea albinuta ei preferata tine cu mainiile bara de navigare a pagini web. Exista 5 butoane principale care fac referinta catre celelalte pagini: Acasa, Scurt Istoric, Apicultura Moderna , Ghid-ul Incepatorului si Contact.

In cadrul fiecarei pagini se afla bara din lateral care contine ultimele stiri in domeniului apiculturii insotite de 4 link-uri surpriza ce trimit catre diferite articole alese de editori de top. Pentru a accesa o stire sau un link utilizatorul trebuie sa apese pe text-ul ce contine hyperlink-ul de culoare rosie. ("Citeste mai mult" / "link-ul 1").

In continuarea pagini principale Alina isi prezinta meseria si modalitatiile principale de a interactiona cu site-ul pe care ea la creat impreuna cu albina ei loiala. Sa presupunem ca utilizatorul a ales sa urmeze sfatul numarul 1 : "Acceseaza celelalte pagini ale website-ului" si a deschis pagina "Scurt Istoric".

Bibliografie:

https://www.w3schools.com/

http://www.artacunoasterii.ro/curiozitati/7-minuni-ale-lumii-antice

https://ro.wikipedia.org/wiki/Apicultura

http://www.afacere-apicultura.ro/istoria-apiculturii/

http://ro.beekeeping.wikia.com/wiki/Apicultura_in_Romania

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Istoria apiculturii.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Imagini extrase:
25 imagini
Nr cuvinte:
4 352 cuvinte
Nr caractere:
23 714 caractere
Marime:
1.60MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Informatică
Predat:
COLEGIUL NAȚIONAL NICOLAE GRIGORESCU CÂMPINA din Campina
Profesorului:
Iulia Geangu
Sus!