Rolul Marketingului în Activitatea Agentului Economic

Previzualizare atestat:

Extras din atestat:

Am ales aceasta tema ,,Rolul marketingului in activitatea agentului economic" deoarece marketingul da nastere concurentei si totodata invioreaza lupta concurentiala.

Succesul pe piata il are agentul economic, care a atras atentia consumatorilor in modul cel mai reusit.

Aplicarea si functionarea marhetingului in procesul de tranzactie sunt marcate de o serie de particularitati ale cadrului in care actioneaza intreprinzatorii ale mediului actual deosebit de tulburent, ce genereaza un grad ridicat de risc.

Desi in privinta momentului aparitiei marketingului au existat si inca mai exista o seri de contraverse, majoritatea spcialistilor considera in prezent ca acesta este un produs al secolului nostru.

In realitate aparitia si promovarea marketingului a fost rezultatul actiunii unor factori favorizati, mult mai apropriati in timp. Mai concret ei au inceput sa actioneze intr-o perioada premergatoare secolului nostru si cu deosebire la inceputul si incursul acestuia. Astfel ca marketingul are o istorie relativ scurta, el find o consecinta fireasca obiective necesara a manifestarilor spectaculoase ale cadrului de desfasurare a relatiilor de schimb si cu deosebire ale amplificari dificultatilor in care au inceput sa actioneze intreprinzatorii pentru realizarea ofertei lor, dificultati ce au condus la cresterea gradului de risc.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Rolul Marketingului in Activitatea Agentului Economic.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
10/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
45 pagini
Imagini extrase:
45 imagini
Nr cuvinte:
10 957 cuvinte
Nr caractere:
66 647 caractere
Marime:
182.17KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Economie
Tag-uri:
agent economic, Economie
Predat:
la liceu
Sus!