Organizarea activității de la relații publice la SC Fashionable Clothes SRL

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

o Argument pagina 3
o Capitolul 1 - Prezentarea generala a S.C. FASHIONABLE CLOTHES S.R.L. pagina 4
A. Istoric pagina 4
B. Planul de afaceri pagina 5
C. Organigrama pagina 12
D. Analiza SWOT pagina 13
o Capitolul 2 - Activitatea de relatii cu publicul la pagina 14
S.C. FASHIONABLE CLOTHES S.R.L.
A. Scopul si obiectivele unei strategii de relatii publice pagina 14
B. Activitati de relatii publice pagina 15
C. Evaluarea strategiei pagina 16
D. Concluzii pagina 17

o Capitolul 3 - Studiu de caz privind activitatea relatiilor publice la pagina 18
S.C. Fashionable Clothes S.R.L.
o ANEXE pagina 20
1. OFERTA PROMOTIONALA Decembrie 2008
2. OFERTA PROMOTIONALA Aprilie 2009
3. OFERTA PROMOTIONALA Mai 2009
4. Chestionar Iunie 2009
o BIBLIOGRAFIE

Extras din atestat:

Am ales aceasta tema darorita faptului ca imi doresc foarte mult sa lucrez in domeniu. In plus , consider ca sunt o persoana sociabila, persevrenta, capabila sa atraga si sa comunice cu toti clientii.

Poate multi dintre se intreaba ,,ce sunt relatiile publice?"

Relatiile publice reprezinta functia manageriala distincta care ajuta la stabilirea si mentinerea unor limite reciproce de comunicare, la acceptarea reciproca si la cooperarea dintre o organizatie si publicul ei. Ele implica managementul problemelor, informand managerii asupra opiniei publice si determinandu-i sa raspunda cererilor.

Aceste relatii definesc si accentueaza obligatiile managerilor de a anticipa tendintele mediului si folosesc ca principale instrumente de lucru cercetarea si comunicarea, bazate pe principii etice.

In continoare voi prezenta cum o firma mica, nou lansata pe aceasta piata a reusit cu ajutorul unei echipe tinere si perseverente sa atraga cat mai multi clienti.

Pentru orice firma este important marketingul, dar dupa cum stim, publicitatea se poate face in moduri cat mai diverse. Firma S.C. Fashionable Clothes S.R.L., de exemplu, este una dintre firmele care a hotarat sa isi faca publicitate prin relatiile cu publicul. Pe tot parcusul anilor 2008 si 2009, aceasta a incercat sa se remarce contactand cat mai multi potentiali clienti, fapt ce a propulsat-o in topul celor mai cunoscute firme ce activeaza in domeniul comercializarii de imbracaminte si incaltaminte.

In conluzie am considerat ca firma S.C. Fashionable Clothes S.R.L. imi poate oferi posibilitatea de a expune cat mai bine modul prin care o firma mica poate reusi sa castige clienti si sa se dezvolte cat mai frumos intr-un timp foarte scurt.

CAPITOLUL I

Prezentarea firmei - date generale despre S.C. Fashionable Clothes S.R.L.

A. Istoric

Firma de exercitiu S.C. Fashionable Clothes S.R.L. este o societate cu raspundere limitata avand sediu social in Str. Traian, nr. 165, sector 2 , Bucuresti.

S.C. Fashionable Clothes S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/067/02.12.2008, cu codul unic de inregistrare 1210511/02.12.2008. In actul constitutiv este precizata o perioada nedeterminata de functionare. Firma intruneste un numar de patru actionari si anume: Iova Catalin Adrian, Toader Sabrina Georgiana, Bealcu Isabela Ana Maria si Serban Andreea Gabriela. Managerul General al firmei este Iova Catalin Adrian.

Firma are ca obiect de activitate Comercializarea cu ridicata de imbracaminte si incaltaminte, codul CAEN 4642, si un numar total de 16 angajati. Isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si statutul ei.

Capitalul social al S.C. Fashionable Clothes S.R.L. este de 200.000 RON din care : capitalul social al firmei la infiintarea acesteia in valoare de 80.000 RON + aport de capital social in natura (marfa), in valoare de 120.000 RON, la data de 13.01.2009.

Bibliografie:

Ghidul Practic de relatii publice, Editura Polirom, Autor Joe Marconii, An: 2007

Mediu Concurential al afacerii, editura Oscar Print, Bucuresti 2007, autori - coordonator Camelia Suzana Ilie; co-autori Catalina Ileana Postovei, Cristina Tanislav, Magdalena Ardeleanu.

Negocierea in afaceri, editura CD Press, Bucuresti 2007, autori: Mihaela Stefanescu, Mariana Georgeta Ciobanu, Valentina Capoda.

Marketingul Afacerii, editura Akademos Art, Bucuresti 2006, autori Cristina Ghinescu, Florica Popa, Valentina Capota.

Planificare Operationala, editura Oscar Print, Bucuresti 2006, autori coordonator Suzana Camelia Ilie, co-autori Catalina Popovici, Rodica Albu.

Marketingul afacerilor, editura Oscar Print 2006, autori coordonator Suzana Camelia Ilie, co-autori Cristina Tanislav, Catalina Postovei

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Organizarea Activitatii de la Relatii Publice la SC Fashionable Clothes SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Imagini extrase:
25 imagini
Nr cuvinte:
3 991 cuvinte
Nr caractere:
24 088 caractere
Marime:
1.47MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Economie
Tag-uri:
analiza, afacerii, autori
Predat:
la liceu
Profesorului:
Ciurtin Marius
Sus!