Contabilitatea stocurilor de mărfuri

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

I Argument
II. Prezentare societate S.C. KITTY S.R.L.
III. Contabilitatea stocurilor si a productiei in curs de executie
1. Structura stocurilor
IV. Principalele tipuri de inregistrari aferente stocurilor
V. Monografii contabile privindstocurile la S.C. KITTY S.R.L.
VI. Anexe
VII. Bibliografie

Extras din atestat:

Denumirea este S.C. FANALY S.R.L., in toate documentele si publicatiile care emana de la societate, denumirea acesteia va fi urmata de initialele S.R.L. - semnificand forma juridica de societate cu raspundere limitata, cu indicarea numarului de ordine de la Registrul Comertului, a capitalului social si a adresei sediului social.

In cazul in care AGA va hotara transformarea formei juridice a societatii, aceasta transformare va determina in mod obligatoriu modificarea din societate cu raspundere limitata in cea dorita, precum si indeplinirea formalitatilor de autorizare, publicitate, inmatriculare si inregistrare, impuse de lege pentru infiintarea societatii.

Societatea are doi actionari :

- Neagu Catalina , cetatean roman, necasatorita, domiciliata in Bucuresti, str. Mihail Tarnoveanu, nr.58A, sector 3, nascuta pe data de 26.03.1986, identificata cu serie de buletin RR nr 114354, eliberat de sectia 23 la data de 31.05.2000

- Bortoi Paul, cetatean roman, necasatorit, domiciliat in Bucuresti, str Depozitului, nr 23, nascut pe data de 21.04.1983, identificat cu serie de buletin RT nr 251321, eliberat de de sectia 23 la data de22.03.1998

care au convenit sa costituie o societate cu raspundere limitata

Constituirea societatii :

Societatea este persoana juridica romana la data inmatricularii sale in Registrul Comertului si se considera legal constituita odata cu inregistrarea sa la Administratia Financiara.Va functiona conform legislatiei din Romania si prevederilor contractului de societate.

S.C. KITTY S.R.L. s-a infiintat in anul 2001, avand nr de inmatriculare in Registrul Comertului /anul : J40/354/2001 din 3.02.2001 si codul fiscal : R24350121 din 3.02.2001

Sediul social al societatii :

Sediul social al societatii comerciale KITTY S.R.L. este in Bucuresti, Strada B-dul Magheru, nr5, bloc B10a, sc1, ap2, sector1.

Durata societatii :

Societatea se constituie pentru o durata de functionare nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii la Registrul Comertului.Durata societatii va putea fi determinata pe parcursul functionarii, cu respectarea dispozitiilor legale.

Obiectul de activitate al societatii :

Conform nomenclatorului privind clasificarea activitatilor din economia nationala - CAEN, domeniul principal de activitate este este

importul-exportul in nume propriu si pentru terti si comercializarea cu ridicata si amanuntul. Obiectivul de activitate al societatii nu este limitativ, el putand fi completat sau modificat prin hotararea AGA.

(cod CAEN diviziunea 281)

Capitalul social al societatii :

La constituire, capitalul social subscris si varsat integral de catre asociati este de 100.000.000 lei, impartit in 100 parti sociale, egale intre ele si indivizibile, fiecare avand o valoare nominala de 1.000.000 lei, subscrise si varsate integral de totii asociatii la data constituirii societatii.

Capitalul social este depus in numerar in contul 5732010363121,Banca

Romana de Dezvoltare, la dispozitia societatii conform prevederilor legale si repartizat pe asociati dupa cum urmeaza:

- Neagu Catalina -50 parti sociale in valoare de 50.000.000 lei, numerotate de la numarul 1 pana la numarul 25.

- Bortoi Paul -50 parti sociale in valoare de 50.000.000 lei, numerotate de la numarul 25 pana la numarul 50.

- Neagu Catalina 50%

- Bortoi Paul 50%

Capitalul social este asigurat de asociati prin aporturi in numerar sau/si, dupa caz, in natura.Societatea este condusa de asociati sau de directorul general. Asociatii vor decide ulterior, in conditiile legii si ale actului constitutiv, cu privire la majorarea sau diminuarea capitalului social, dupa caz.

Majorarea capitalului social se va putea face in urma deciziei Adunarii Generale a Asociatilor, prin subscriere si varsare de noi parti sociale, prin includerea de noi asociati, prin incorporarea de rezerve sau beneficii in capitalul social sau in alte forme legale.

Reducerea capitalului social nu se va putea face prin retragerea de parti sociale subscrise sau varsate.Cesiunea partilor sociale intre asociati

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Contabilitatea Stocurilor de Marfuri.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
51 pagini
Imagini extrase:
51 imagini
Nr cuvinte:
8 635 cuvinte
Nr caractere:
57 790 caractere
Marime:
64.73KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Contabilitate
Tag-uri:
societate, asociati, director general
Predat:
la liceu
Sus!