Publicitatea Produselor la SC Crinul SA

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

? Argument pagina 5
? Capitolul I : Prezentarea generala S.C. CRINUL S.A. pagina 6
? Capitolul II : Publicitatea produselor pagina 11
2.1 Ce este pubicitatea ? pagina 11
2.2 Istoria publicitatii pagina 11
2.3 Scopul publicitatii pagina 15
2.4 Tipuri de publicitate pagina 16
2.4 Formele si obiectivele publicitatii pagina 18
? Capitolul III : Studiu de caz SC NESTLE ROMANIA SRL pagina 22
? Documente Anexate pagina 27
? Bibliografie pagina 33

Extras din atestat:

Nimeni nu se mai indoieste astazi de necesitatea publicitatii produselor, fapt reflectat in structura mixului de marketing, a carei importanta variabila este promovarea. Cu cat va fi mai flexibila si novatoare activitatea de promovare, cu atat impactul ei va fi mai mare pe o piata saturata de mesaje publicitare.

Am ales aceasta tema deoarece imi ofera posibilitatea de a transpune cunostintele dobandite in ani de liceu si pentru ca preocuparea asupra dezvoltari pietei prin publicitatea produselor este un subiect cu atat mai actual cu cat luam in considerare contextul social economic actual. Din punct de vedere profesional, sustinerea atestatului pe tema publicitatii produselor, observ avantaje care imi faciliteaza gasirea unui loc de munca in domeniul in care am fost instruita in timpul liceului, tehnician in activitati economice.

In economia de piata moderna, nu conteaza ca produsele sunt de calitate, daca potentialii consumatori nu le cunosc este putin probabil sa se vanda. In mod traditional publicitatea avea ca scop atragerea de noi clienti. In prezent este cel putin la fel de important, daca nu chiar mai important sa reamintesti clientilor avantajele oferite de produsele proprii, fata de cele ale concurentilor si sa-i convingi de acest lucru, indrumandu-i sa-si satisfaca rational nevoile, cumparand produsele tale. Astfel, publicitatea moderna va stimula, dezvolta si orienta nevoile consumatorilor.

Prezentarea generala - S.C. CRINUL S.A.

In anul 1899 a fost infiintata Societatea de Tricotaje Bucuresti, in strada Laboratorului nr.7, in imobilul construit in acest scop, avind un capital de 950 000 lei.

La nominalizarea actiunilor din anul 1941 s-a stabilit ca acestea aveau urmatoarea structura:

Romani: 36%

Elvetieni: 30%

Americani: 14%

Cehoslovaci: 12%

Alti actionari: 8%

De la infiintare pina in anul 1948 (anul nationalizarii), fabrica a avut circa 330 lucratori.

Productia era la inceput de 50-60 tone anual, ajungind in anul 1938 la circa 160 tone si se compunea din veste taranesti si broboade plusate, la care s-au adaugat ulterior flanele si pantaloni din bumbac, tricotaje din lina si bumbac.

La data de 11.06.1948 societatea a fost nationalizata sub denumirea de "Intreprinderea nr.5300" devenita apoi "Intreprinderea nr.2332 Bella Broiner", iar din 1963 Fabrica de Tricotaje "Crinul Bucuresti", pina in 08.12.1990 cind s-a transformat in S.C. "CRINUL" S.A. Bucuresti, conform HG 1272/08.12.1990, prin preluarea intregului patrimoniu al fabricii de tricotaje.

Bibliografie:

Mediu Concurential al afacerii, editura Oscar Print, Bucuresti 2007, autori - coordonator Camelia Suzana Ilie; co-autori Catalina Ileana Postovei, Cristina Tanislav, Magdalena Ardeleanu.

Marketingul Afacerii, editura Akademos Art, Bucuresti 2006, autori Cristina Ghinescu, Florica Popa, Valentina Capota.

Marketingul afacerilor, editura Oscar Print 2006, autori coordonator Suzana Camelia Ilie, co-autori Cristina Tanislav, Catalina Postovei

www.nestle .ro

www.wikipedia.ro

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Publicitatea Produselor la SC Crinul SA.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
10/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
31 pagini
Imagini extrase:
31 imagini
Nr cuvinte:
6 137 cuvinte
Nr caractere:
35 391 caractere
Marime:
260.16KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Comerț
Tag-uri:
publicitatea, pantaloni
Predat:
la liceu
Profesorului:
Frusina Anca
Sus!